All about Love

All about Love
me & you

Saturday, May 14, 2011

xboleh nak marah lame-lame


B buat syg senyum sowg2
tadi syg merajok & marah kat b....
syg xnak lyn b baik
pas uh puas b pujuk syg
tapi syg xlyn pon
syg makin menganjing b 
dgn niat sengaje nak sakitkan ati b sbb b dah sakitkan ati syg
tapi lepas uh b ckp b nak jumpa syg
kejap pon jadi lah
pd mulanya syg malas sgt nak jumpa b
mmg xde mood gler
tapi g jgk lah jumpe b kejap
sbb b ckp, b nak bagi maklumat profil syarikat
so, mase jumpe uh b ajak syg g mkn...
ape ar, mlm2 b ajak mkn nasi lemak
makin gumok la syg jwbnye
pas mkn b anta syg balik kamsis
at that time b mintak maaf kat syg
dgn ape yg telah b buat
mula2 syg xnak maafkan
yelah, org ngah sakit ati lagi
tapi lepas b wat syg senyum
hati syg terus je lebur....
hehehehehe....
mase nak balik syg salam b..
pas uh b kiss dahi syg
terubat cket rase rindu uh
tapi ade bende lagi sweet yg buat syg terharu
waktu sy berjalan nak ke kamsis
b jerit panggil syg "ika, i love you"
fuhh, time tu tuhan jela yg tau mcm mane malu nya syg
sbb sume budak yg ade kat wakaf time uh dgr...
malu....
tapi syg terharu n bagge 
sbb b xmalu utk ckp dpn org
yg b syg & cinta kan syg
thanks sgt b..
hope cinta tu akan slalu ade utk
kita...
amin....








No comments:

Post a Comment